TRINE REIN "THE WELL"
Konsert | 25. mars, 17

TRINE REIN "THE WELL"

Etter noen særdeles innholdsrike år som vinner av NRKs The Hit 2014, finaleplass i NRKs Stjernekamp 2015 etterfulgt av omfattende turnévirksomhet med nær 100 konserter i året, har Trine Rein også hatt tid til å jobbe med et nytt, spennende studioprosjekt. 

I slutten av januar slippes det nye albumet, The Well, som er et studiosamarbeid mellom Trine Rein, Tony Carey og Ronni Le Tekrø. Sammen har disse tre skapt helt nye og kanskje uventede toner. Studiosamarbeidet mellom Trine Rein og Tony Carey har utviklet seg videre til et kreativt live-samarbeid, og sammen har de to jobbet med helt nytt låtmateriale. Album og turné har fått tittelen The Well , og tredje single «Hello it`s me» slippes i november.  

Trine Rein er en av de få norske artistene som har solgt mer enn en million plater. Hun fikk et gjennombrudd med albumet «Finders Keepers» i 1993. Trines hits inkluderer «Just missed the train», «Stay with me baby» og «Torn»Neste års turné vil by på en forestilling med mange dimensjoner, hvor publikum vil oppleve både kjente og nye låter med en live tvist i arrangementene.

Trine Rein er kjent for å by på seg selv med historier og betraktninger fra eget liv og karriere. Hun ønsker å gi sitt publikum en skikkelig helaften, med et forfriskende, nytt sound og imponerende toner fra en artist som kan skilte med godt over 20 års erfaring i underholdningsbransjen, vil også Tony Carey være med på scenen. 

Sjekk ut Trine Rein på Tidal: http://bit.ly/2c8wJzL Spotify: http://bit.ly/2bNKMdk Deezer: http://deezer.com/album/13822276  iTunes: http://apple.co/2cj8GjA

Billettsalget er i gang og billetter kan kjøpes hos:

eBillett App

Servicetorget i Måløy

www.nordfjordhallen.com

 

Aktive dagar magiske kveldar

I kystbyen Måløy finn du Nordfjordhallen - Nordfjord si storstove for idrett og kultur. Under same tak har vi innandørs kunstgrasbane, fleirbrukshall, klatreveggar, løpebaner, turngrop, treningsrom, skytebane, kantine, møterom og kulturhus.

TRENINGSTIDER FOTBALLHALL

TRENINGSTIDER FLERBRUKSHALL

UTLEIE: BORD/STOLER

UTLEIE: KANTINE

 

GAVEKORT TIL ARRANGEMENTER

 

 

 

 

 

 

NORDFJORDHALLEN
6718 Deknepollen, MÅLØY
post@nordfjordhallen.com
Kontor (Man-Fre) 08-15: 57 85 36 90