Laster Hendelser

« All Events

Folk og røvere i Kardemommeby // søndag 25. oktober kl. 16:00-18:00

oktober 25 @ 16:00 - 18:00

Folk og røvere i Kardemomme by

Av Thorbjørn Egner

Velkommen til Kardemomme by! En hyggelig, liten by hvor Politimester Bastian gjør så lite han kan, Tante Sofie ikke er så fornøyd med dèt, og trikken går når den skal.

Og nå skal det feires! For nå er det den store by-festen med sang og med dans og med moro. Tobias skal synge en vise, barna skal danse, det blir bidrag fra papegøyer og kameler!

Men selv om gamle Tobias i tårnet melder om fint vær, er det allikevel noen mørke skyer i horisonten. De tre røverne driver nemlig og røver! Både til seg selv og til den farlige løven sin. Og nå har de fått en idé! Hva om de røver selveste Tante Sofie! Kan det gå bra?

Scenografi og kostymer er laget etter Thorbjørn Egners originale tegninger.

Dette er en tradisjonell oppsetning som ivaretar alle de kjente og kjære elementene som alle generasjoner har blitt så glade i.

Kamomilla, Tommy, Løven, og alle de andre barna spilles av barn fra kulturskulen i Kinn kommune, så her møter dere kjente og kjære skikkelser på flere plan!

Regi – Bjørn Sæter
Scenografi og kostymer – Basert på Thorbjørn Egners originale tegninger
Musikalske arrangementer – Per Christian Revholt
Koreografi – Alexander Langset

Produsert etter en avtale med: Teaterforlaget Songbird AS – www.songbirdteater.com

Arrangør: Kinn kommune/Nordfjordhallen Idretts- og Kulturarena

Ønsker du å ha delta som statist eller skodespelar? Ta kontakt med oss på nordfjordhallen@kinn.kommune.no   Vi har ledig rolle som Kamomilla og Tomme (aldersgrense 10 år), samtidig som vi skal ha en god del barnestatister som «bybarna» der det ikke er noen aldersgrense. Mer info kommer vedrørende oppstart for øvinger ved skolestart 2020.

Billetter kjøper du på eBillett App «Måløy Kino og Kultur» eller på servicetorget i Måløy. Reservasjon av billetter kan også dere sende oss en mail på nordfjordhallen@kinn.kommune.no

Detaljer

Dato:
oktober 25
Tid
16:00 - 18:00
Hendelse Kategori:

Detaljer

Dato:
oktober 25
Tid
16:00 - 18:00
Hendelse Kategori: